Inge

”De combinatie van de afwisselende trainingen met uitdagingen en het zelfbewust bezig zijn met het voedingsadvies hebben al voor mooie resultaten gezorgd.”

Inge

Ik was al een tijdje opzoek naar een sportschool waar je geen nummer bent en waar ook personal training mogelijk was. Ik kwam toen al snel uit bij Personal Fitness Center en al snel was er contact met Winnie voor een adviesgesprek. In dit gesprek hebben we veel besproken, zoals wat mijn wensen zijn, wat mijn uiteindelijke doel is en van mijn kant uit ook wat haalbaar is door diverse lichamelijke problemen.

Tijdens de eerste training hebben we gewogen, een omvangmeting gedaan en wat testjes om een nulmeting te hebben. Vanaf die dag heb ik een aantal dagen mijn voedingspatroon bijgehouden en naar Winnie gemaild en een dag later kreeg ik een voedingsadvies in de mail.

De sessies zijn bijna elke week weer anders en gaan in jouw tempo zwaarder worden. Als je denkt; ‘Kan ik dat wel?’ dan is het Winnie die zegt dat kan jij en dan is dat ook zo. Er is tussendoor altijd wel tijd voor een grapje maar ook voor serieuze gesprekken, al is het tussen de oefeningen door in de paar seconden rust. Winnie is altijd vrolijk en enthousiast en dat werkt aanstekelijk. Soms kom ik naar de sessie en heb ik eigenlijk niet zo’n zin om te sporten maar dan vind ik dat weer terug en ben ik achteraf blij dat ik wel ben gegaan.

Ondertussen train ik 3 keer per week en dat is dan 1 keer met Winnie en 2 keer in de week train ik zelf en dat is iets wat ik me in het begin niet had kunnen voorstellen. Dankzij Winnie heb ik weer de discipline om zelf te trainen met het schema dat ze online heeft opgesteld voor me.

Winnie, ik heb al wat doelen bereikt bedankt daarvoor en er zijn nog doelen die ik wil bereiken en dat gaat me vast lukken met jou als mijn personal trainer!