Linda

”Ik vind drie keer per week sporten helemaal lekker, mede door Winnie, en dat had ik 6 maanden geleden echt niet kunnen bedenken. Ik ben in ieder geval erg blij met Winnie!”

Linda

Na een aantal jaren meerdere sportscholen te hebben gesponsord, heb ik in maart de stap genomen om weer te gaan sporten omdat ik conditioneel op een zeer laag niveau zat en meerdere lichamelijke beperkingen had zoals knie-en rugklachten. Ik heb mij uiteindelijk aangemeld bij Personal Fitness Center omdat ik met een Personal Trainer aan de slag wilde gaan.

Ik ben toen gekoppeld aan Winnie en ben erg blij met haar. Winnie heeft mij (weer) het plezier in het sporten gegeven. Ik heb een keer per week Personal training met Winnie en volg twee per week een Circuit Training. Ik heb nog geen 1 keer gehad; ‘’ik moet weer, ik heb eigenlijk geen zin’’. De eerste keer Personal training wat was het zwaar, maar door Winnie haar enthousiaste training bleef ik er evengoed plezier aan beleven.

De trainingen zijn ook heel gezellig en Winnie blijft je gewoon steeds uitdagen, waardoor ik ook mijn doelen behaal. Qua conditie ben ik goed vooruit gegaan en sinds ik met haar train heb ik geen rug- en kniepijn meer na de training, want Winnie weet heel goed hoe ik op de juiste manier mijn oefeningen moet uitvoeren en corrigeert mij waar nodig.

Ik vind drie keer per week sporten helemaal lekker, mede door Winnie, en dat had ik 6 maanden geleden echt niet kunnen bedenken. Ik ben in ieder geval erg blij met Winnie!