Patrick

”Meer spiermassa, een lager vetpercentage en kleding wat een stuk ruimer is gaan zitten. Kortom, twijfel niet en laat je ook begeleiden door Winnie!”

Patrick

Mijn ervaring met Winnie is super positief. Winnie heeft mij begeleid met een balans te vinden tussen (goede) voeding en sporten. Sporten deed ik al regelmatig en fanatiek , maar ik vond dat ik te weinig resultaat behaalde en had dit met Winnie besproken.

We kwamen er al snel achter dat het aan mijn manier van eten lag. Na het maken van een voedingsdagboek, samen met de informatie van mijn dagelijkse werkzaamheden heeft Winnie een voedingsadvies gemaakt. Ook werd ik  gemeten en gewogen om de resultaten helder in beeld te krijgen.

Ik kreeg een app op mijn telefoon waar ik alles op bij kon houden, en dat was in het begin even wennen maar een hele goede hulp in mijn traject. Voor vragen of advies was Winnie altijd te bereiken en dat geeft je al snel het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Na 3 maanden een eindmeting gedaan met hele mooie resultaten.

Meer spiermassa, een lager vetpercentage en kleding wat een stuk ruimer is gaan zitten. Kortom, twijfel niet en laat je ook begeleiden door Winnie.