”Ik ga bewuster met mijn voeding om en heb plezier in het sporten”

Of je nu alleen met Winnie traint, met zijn tweeën óf met zijn drieën, geen les is hetzelfde en elke training weet Winnie je weer volop te motiveren!

Hermina

Een aantal maanden geleden ben ik 1 op 1 begonnen met trainen bij Winnie omdat ik mij fitter wilde voelen. Ik had lichamelijke klachten en weinig energie. Ik had al eerder getraind in een sportschool, maar zonder succes. De (juiste) begeleiding ontbrak en mijn eigen motivatie was ver te zoeken. Het trainen met Winnie heeft daar verandering in gebracht. En daar ben ik heel blij om! 

Vanaf het eerste moment word je gegrepen door het enthousiasme van Winnie. Of dat nu gaat om het trainen of om het bijhouden van je voeding. Winnie staat voor je klaar met raad en daad. Ook op mentaal vlak zet zij je aan het denken en weet zij het uiterste uit jezelf te halen. Ondanks haar jonge leeftijd ben ik elke keer weer verrast door haar kennis en ervaring.

Ondertussen trainen wij met zijn drieën 1 uur in de week bij Winnie. Best een groot groepje zou je kunnen denken, maar ook hier weet Winnie wel raad mee. Elke week weer lopen de trainingen gesmeerd en worden wij uitgedaagd. En naast het harde werken is er altijd gelegenheid voor een lolletje of een goed gesprek.

Mijn klachten zijn verdwenen, ik ben sterker en energieker. Ik ga bewuster met mijn voeding om en heb plezier in het sporten. Trainen bij Winnie is leuk en ik kan het iedereen aanraden!