”Ik ga zeker niet stoppen met sporten”

De vloek die voor mij op sporten rustte is verdwenen. En dat is grotendeels dankzij Winnie. Winnie weet precies wat ik kan en waar ik naartoe moet.

Mandy

Sporten heb ik eigenlijk m’n hele leven maar een lastig ding gevonden. Het lukte me nooit om een sport te vinden die ik vol wilde houden, gym was op school altijd m’n slechtste vak en ga zo maar door. Op een gegeven moment werd ik moe van het proberen en legde ik me erbij neer: ik ben gewoon niet sportief.

Totdat ik een paar maanden geleden dacht, dat is toch onzin? Waarom kunnen zoveel mensen hun ei kwijt in een sport en ik niet? Ik wist wel dat ik er hulp bij nodig had, gezien mijn “sportgeschiedenis”. Want ik voorzag dat ik het in m’n eentje niet lang vol zou houden. Ik wist via via al wie Winnie was en ze leek me heel geschikt om me te helpen bij het überhaupt volhouden van een sport. Dat was doel één, doel twee was afvallen. En… dat is gelukt! Ik sport al maanden drie keer per week en in een app waarin Winnie instelt hoeveel macronutriënten ik mag eten houd ik bij wat ik eet. Ik ben nu aardig wat vet kwijt, ik heb plezier in het sporten en ik voel me zelfverzekerder. Mijn nieuwe doel is daarom nu sterker worden. Want ik ga zeker niet stoppen met sporten.

De vloek die voor mij op sporten rustte is verdwenen. En dat is grotendeels dankzij Winnie. Winnie weet precies wat ik kan en waar ik naartoe moet. Ze komt steeds met afwisselende en leuke trainingen, en bovendien met goede ideeën wat betreft mijn voeding. Ze motiveert me zowel tijdens de personal training als op andere momenten, via Whatsapp bijvoorbeeld. En het is ook gewoon heel gezellig. Dus Winnie, bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.