”Mijn lichaam is in tijden niet zo fit geweest!”

Mijn lichaam is in geen tijden meer zo fit geweest. En mijn eerste 10 kg zijn er af. Op naar mijn volgende -10KG! 

Carla

Vroeger heb ik heel intensief gesport. Ik heb mij hierdoor altijd lekker in mijn vel gevoeld. Dat gevoel wou ik weer terug. Vorig jaar heb ik besloten dat ik heel graag fit door het leven wilde. Maar ik wist ook dat ik daar hulp bij nodig had.

Iemand die zorgt dat je met de juiste dingen bezig bent en die zorgt dat je dingen op de juiste manier doet. Ik heb daarom gekozen voor personal training van Winnie.

Toen ik mijn intakegesprek had met Winnie heb ik de volgende doelen benoemd. Fit en gezond worden/voelen, sporten weer leuk vinden, wekelijks minimaal 3 keer sporten en gewichtsverlies.

Mijn eerste training had ik het zowel mentaal als fysiek erg zwaar. Dat mijn lichaam het moeilijk had met oefening die mij vroeger zo makkelijk afgingen viel mij erg tegen. Maar dit motiveerde mij alleen maar meer om, nu met hulp (van Winnie), door te pakken en niet op te geven. Er zijn ook momenten geweest waar niet alles goed ging en waar ik mentaal weer even support nodig had. Hier heeft Winnie mij zo goed bij geholpen. We hebben samen mijn doelen erbij gepakt en weer op een rijtje gezet wat nodig was om de doelen te behalen. Om even anders te kijken naar mijzelf. Of te benoemen wat wel goed gaat. Dit heeft mij ontzettend geholpen.

Winnie, je bent positief en energiek. Een echte motivator. We kunnen ontzettend lachen. Naast dat wij lol hebben zijn wij natuurlijk ook serieus en werken wij aan mijn doelen. Een jaar later kan ik achter alle doelen een vinkje plaatsen. Mijn lichaam is in geen tijden meer zo fit geweest. En mijn eerste 10 kg zijn er af. Op naar mijn volgende -10KG!