”Ze weet je te motiveren zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat”

Als ik een keer een boost nodig heb bij het trainen dan boek ik zeker weer een keer wat sessies bij Winnie!

Ingrid

Voordat ik bij Winnie begon was ik wel gewend te sporten. Helaas door toenemende lichamelijke klachten belandde ik in een negatieve spiraal, iedere sportpoging resulteerde weer in nieuwe blessures waardoor het sporten langzaam verdween uit mijn leefpatroon.

Om deze spiraal te doorbreken heb ik hulp gezocht bij Winnie. Met een goed doordachte aanpak, gevarieerde oefeningen en de juiste belasting werd ik langzaam weer sterker. Natuurlijk kwamen er soms ook lichamelijke klachten terug, maar daarbij wist Winnie de oefeningen zodanig aan te passen dat de betreffende spier werd ontzien terwijl de training toch door kon gaan. Het heeft me verrast hoeveel je soms toch nog kunt blijven trainen door middel van een kleine aanpassing in houding of gewicht.

De personal training is altijd heel gezellig, de oefeningen lekker pittig en heel gevarieerd. Ook als je een keer wat minder energie hebt weet ze je te motiveren zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Dankzij 18 sessies Personal Training van Winnie voel ik mij weer veel energieker en sterker, train ik zelf weer regelmatig in de sportschool en heb ik zelfs mijn hardlopen weer op kunnen pakken.

En 1 ding weet ik zeker, als ik een keer een boost nodig heb bij het trainen dan boek ik zeker weer een keer wat sessies bij Winnie! Het kan immers helemaal geen kwaad om af en toe een beetje extra hulp te vragen om te bereiken wat je graag wilt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.