Sebastiaan

”Aan het einde van de 18 weken was het resultaat ver boven verwachting en merkte ik duidelijk dat ik veel fitter was geworden”

Sebastiaan

In maart 2019 ben ik begonnen met trainen bij Winnie, omdat ik fitter en sterker wilde worden. Ik heb een kantoorbaan en twee jonge kinderen en ik merkte dat ik steeds vaker vermoeid was. Zeker bij klussen in huis of één van de kinderen langere stukken dragen was al snel vermoeiend.

Gedurende 18 weken heb ik wekelijks 1 keer per week met Winnie getraind en daarnaast zelf wekelijks getraind. De trainingsschema’s van Winnie waren zwaar, maar perfect op mijn niveau afgestemd. Daarnaast heeft Winnie ontzettend veel humor en waren de trainingen echt heel leuk en gezellig.

Met veel plezier ging ik naar de sportschool toe. Aan het einde van de 18 weken was het resultaat ver boven verwachting en merkte ik duidelijk dat ik veel fitter was geworden. Tijdens de zomervakantie kon ik daardoor kilometers lopen met mijn zoontje van 1,5 jaar in een draagzak en mijn dochter van 3,5 jaar tegelijk op mijn nek.

Dat was voor mij het ultieme teken dat ik mijn doel bereikt had. Daarna ben ik blijven trainen met Winnie, omdat het gewoon altijd leuk is om met haar te trainen en nog fitter te worden!