Testimonials

De sessies zijn bijna elke week weer anders en gaan in jouw tempo zwaarder worden. Als je denkt; ‘Kan ik dat wel?’ dan is het Winnie die zegt dat kan jij en dan is dat ook zo. Er is tussendoor altijd wel tijd voor een grapje maar ook voor serieuze gesprekken, al is het tussen de oefeningen door in de paar seconden rust. Winnie is altijd vrolijk en enthousiast en dat werkt aanstekelijk
Lees meer over Inge

Gedurende 18 weken heb ik wekelijks 1 keer per week met Winnie getraind en daarnaast zelf wekelijks getraind. De trainingsschema’s van Winnie waren zwaar, maar perfect op mijn niveau afgestemd. Daarnaast heeft Winnie ontzettend veel humor en waren de trainingen echt heel leuk en gezellig.

Lees meer over Sebastiaan

Winnie heeft mij (weer) het plezier in het sporten gegeven. Ik heb een keer per week Personal training met Winnie en volg twee per week een Circuit Training. Ik heb nog geen 1 keer gehad; ‘’ik moet weer, ik heb eigenlijk geen zin’’. De eerste keer Personal training wat was het zwaar, maar door Winnie haar enthousiaste training bleef ik er evengoed plezier aan beleven.

Lees meer over Linda

Ik kreeg een app op mijn telefoon waar ik alles op bij kon houden, en dat was in het begin even wennen maar een hele goede hulp in mijn traject. Voor vragen of advies was Winnie altijd te bereiken en dat geeft je al snel het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Na 3 maanden een eindmeting gedaan met hele mooie resultaten.

Lees meer over Patrick

Sporten gewichten

Ik vind het fijn om met Winnie te trainen. Ze is deskundig, ze is enthousiast, ze is motiverend, maakt de nodige grapjes maar staat ook open voor een serieus gesprek als het mentaal even niet lukt. 

Lees meer over Marike

De vloek die voor mij op sporten rustte is verdwenen. En dat is grotendeels dankzij Winnie. Winnie weet precies wat ik kan en waar ik naartoe moet.

Lees meer over Mandy

En 1 ding weet ik zeker, als ik een keer een boost nodig heb bij het trainen dan boek ik zeker weer een keer wat sessies bij Winnie! Het kan immers helemaal geen kwaad om af en toe een beetje extra hulp te vragen om te bereiken wat je graag wilt!

Lees meer over Ingrid

Naast dat wij lol hebben zijn wij natuurlijk ook serieus en werken wij aan mijn doelen. Een jaar later kan ik achter alle doelen een vinkje plaatsen. Mijn lichaam is in geen tijden meer zo fit geweest. En mijn eerste 10 kg zijn er af. Op naar mijn volgende -10KG! 

Lees meer over Carla