Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Winnie, een gepassioneerd Personal Trainer werkzaam in Zaandam.

Na mijn middelbare school heb ik Creatieve Therapie en Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd, wat mij veel kennis heeft gegeven over de kracht en knelpunten van iemand tijdens een veranderingsproces. Daarnaast heb ik altijd van sport gehouden en vind ik coachen erg interessant.

Sporten is voor mij niet alleen fysiek bezig zijn. Mentaal gebeurt er heel veel met een mens omdat je vaak uit je veilige en vertrouwde zone wordt gehaald. Gelukkig ben ik er op die momenten voor jou om jou daarin te ondersteunen want ook op mentaal vlak kan ik jou helpen.

Naast mijn uren als Personal Trainer werk ik ook in de Fitness als instructeur en geef ik groepslessen als Kickboksen en Circuit Training bij Personal Fitness Center. 

Iedere dag weer  begeleid ik mensen met veel plezier en enthousiasme. Ik kan je garanderen dat je elke training met een voldaan gevoel naar huis zult gaan!

Benieuwd naar wat Personal Training wat voor jou kan betekenen? Neem dan gauw contact op!